Trouwfeest Kermt

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een trouwfeest in de buurt van Kermt

Zoekt u in de buurt van Kermt een goede stek voor een trouwfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede optie. In en rond Kermt is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie inzake het organiseren van een trouwfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De knappe situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Kermt en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de talloze troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige trouwfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in de feeërieke feestzalen en in de fantastische tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het trouwfeest dus ook in alle comfort en luxe in de tuin laten doorgaan. Daarbovenop serveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. De gasten kunnen smullen van een divers gastronomisch gamma van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw trouwfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd bij Kermt valt er in de buurt zeer veel moois te ontdekken. U kan de omliggende steden zoals Kermt, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als via trein of bus is onze locatie vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Kermt combineert stijlvolle feestruimtes met een prachtige tuin

Voor een geslaagd trouwfeest kunt u maar beter een heel degelijk geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof vlakbij Kermt besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze Orangerie met uitzicht op de prachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kermt te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw trouwfeest nabij Kermt nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw trouwfeest nabij Kermt zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen trouwfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd trouwfeest!

Maak indruk met een trouwfeest in het gezellige en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Kermt

Zoekt u in de omgeving van Kermt naar een droomlocatie voor een trouwfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw trouwfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging nabij het centrum van Kermt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.