Jubileum Linkhout

‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een jubileum nabij Linkhout

Zoekt u in de buurt van Linkhout een goede stek voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een jubileum een zeer goede optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer sterke reputatie opgebouwd in en rondLinkhout inzake het vieren van een jubileum. De uitstekende localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Linkhout en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle jubileum maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in onze formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor als het goed weer is of voor als u naast uw jubileum een toffe buitenreceptie wilt houden. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze overheerlijke culinaire meesterwerkjes. Dat alles in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen naar hartenlust proeven van een gevarieerd culinair aanbod van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Gesitueerd bij Linkhout is er in de buurt veel moois te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een heuglijk jubileum van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Linkhout is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkeerplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Linkhout combineert klassevolle zalen met een fraaie tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw jubileum. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Linkhout besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en heuglijk jubileum, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze prima onderhouden tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra magie.Uw jubileum nabij Linkhout zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren en attente horecateam lekkere hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk jubileum beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd jubileum!

Scoor met een jubileum in het gezellige en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Linkhout

Zoekt u een geschikte locatie voor een jubileum nabij Linkhout? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging vlakbij het centrum van Linkhout maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een jubileum in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.