Huwelijksverjaardag Diepenbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag in de omgeving van Diepenbeek

Zoekt u vlakbij Diepenbeek een geschikte zaal voor een huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse events zoals o.a. een huwelijksverjaardag een uitstekende keuze. In en ver buiten Diepenbeek is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een sterk imago wat betreft het verzorgen van een huwelijksverjaardag of soortgelijke events. De uitstekende ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Diepenbeek en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een stijlvolle huwelijksverjaardag maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in onze prachtige feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Geweldig voor als het mooi weer is of voor indien u naast uw huwelijksverjaardag een toffe buitenreceptie wil doen. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze lekkere culinaire topcreaties. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatieve en verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Gesitueerd nabij Diepenbeek valt er in de buurt heel wat moois te ontdekken. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Diepenbeek, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een geweldig huwelijksverjaardag? Onze locatie nabij Diepenbeek is overigens vlot bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Diepenbeek combineert gezellige feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd huwelijksverjaardag kunt u best een zeer goed geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksverjaardag aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Diepenbeek. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Diepenbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksverjaardag in het aangename en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Diepenbeek

Zoekt u een klassevolle locatie voor een huwelijksverjaardag nabij Diepenbeek? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging vlakbij het centrum van Diepenbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.