Huwelijksverjaardag Schoonbeek

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Schoonbeek

Zoekt u bij Schoonbeek een geschikte zaal voor een huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende events zoals o.a. een huwelijksverjaardag een zeer goede optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige naam verworven in Schoonbeek en ver daarbuiten betreffende de organisatie van een huwelijksverjaardag. De uitstekende ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Schoonbeek en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van lekkere schotels in onze wondermooie feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan het huwelijksverjaardag eventueel ook in alle comfort in de buitenlucht laten doorgaan. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze super lekkere culinaire topcreaties. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kort samengevat: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een mooie omgeving vlakbij Schoonbeek. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Wat wil u nog meer voor een geweldig huwelijksverjaardag? Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Schoonbeek combineert stijlvolle zalen met een magische tuin

Voor een succesvol huwelijksverjaardag kunt u best een zeer goed voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof nabij Schoonbeek besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksverjaardag aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd huwelijksverjaardag, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Schoonbeek. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In onze sublieme tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksverjaardag nabij Schoonbeek zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd huwelijksverjaardag!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksverjaardag in het stijlvolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Schoonbeek

Zoekt u in de buurt van Schoonbeek naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksverjaardag een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie prachtige locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.