Verjaardagsfeest Wellen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een verjaardagsfeest nabij Wellen

Zoekt u bij Wellen een geschikte zaal voor een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei evenementen zoals bvb. een verjaardagsfeest een uitstekende optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel sterke naam opgebouwd in Wellen en ver daarbuiten als het aankomt op het vieren van een verjaardagsfeest. Fraai gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Interessant voor als het goed buitenweer is of voor indien u bij uw verjaardagsfeest een gezellige receptie wil doen. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. De gasten kunnen genieten van een divers culinair assortiment van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw verjaardagsfeest volledig af. Gesitueerd bij Wellen is er in de buurt veel moois te vinden. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wil u nog meer voor een mooi verjaardagsfeest? ‘t Krekelhof in de omgeving van Wellen is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Wellen combineert knappe feestruimtes met een mooie tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw verjaardagsfeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Wellen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de orangerie met uitzicht op de prachtige tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Wellen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Wellen nog dat tikkeltje extra .Uw verjaardagsfeest nabij Wellen zal zo nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw verjaardagsfeest genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een verjaardagsfeest in het klassevolle en comfortabele ‘t Krekelhofbij Wellen

Zoekt u in de buurt van Wellen naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw verjaardagsfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De strategische ligging vlakbij het centrum van Wellen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.