Bruiloft Genenbos

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een bruiloft nabij Genenbos

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Genenbos voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende feestelijkheden zoals onder andere een bruiloft een zeer goede keus. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst degelijke naam verdiend in en rondGenenbos aangaande het vieren van een bruiloft. Gesitueerd langs de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt het bruiloft dus ook in alle comfort in de tuin laten doorgaan. Daarbovenop leveren wij gastronomie van hoge topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op stijlvolle wijze geserveerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een schitterende setting in de buurt van Genenbos. U kan de naburige prachtsteden zoals Genenbos, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een mooi bruiloft? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genenbos is trouwens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genenbos combineert gezellige feestruimtes met een magische tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw bruiloft. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Genenbos zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw bruiloft genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk bruiloft beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol bruiloft!

Scoor met een bruiloft in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Genenbos

Zoekt u in de buurt van Genenbos naar een droomlocatie voor een bruiloft? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij ons van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Genenbos, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het mooie ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie betoverende locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.