Receptie Kermt

‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een receptie in de buurt van Kermt

Zoekt u een locatie in de omgeving van Kermt voor een receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van uiteenlopende events zoals bijvoorbeeld een receptie een uitstekende optie. In en rond Kermt is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake het houden van een receptie of soortgelijke feestevenementen. Gesitueerd naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons smullen van lekkere gerechten in de indrukwekkende feestzalen en in de elegante tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het receptie eventueel ook met alles erop en eraan in de buitenlucht laten plaatsvinden. Voorts leveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. En dat in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en super verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gelegen nabij Kermt is er in de ruime buurt heel wat interessants te ontdekken. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Kermt, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedenkwaardig receptie van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kermt is trouwens zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkeerplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Kermt combineert klassevolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw receptie. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw receptie aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kermt te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw receptie nabij Kermt nog dat tikkeltje extra cachet.Uw receptie nabij Kermt zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons bekwame team heerlijke drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een receptie in het klassevolle en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Kermt

Zoekt u een geschikte locatie voor een receptie nabij Kermt? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij ons van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Kermt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het fraaie ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.