Lentefeest Hasselt

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een lentefeest in de buurt van Hasselt

Zoekt u bij Hasselt een goede plaats voor een lentefeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede naam verworven in Hasselt en omstreken aangaande het verzorgen van een lentefeest. De mooie localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Hasselt en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een stijlvolle lentefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Fantastisch voor als het goed weer is of voor als u bij uw lentefeest een stijlvolle tuinreceptie wil doen. Daarbovenop serveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen genieten van een divers gastronomisch aanbod van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Bij ons is uw lentefeest af van top tot teen. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een mooie buurt in de omgeving van Hasselt. U kan de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Hasselt, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een fraai lentefeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Hasselt combineert stijlvolle zalen met een magische tuin

Voor een geslaagd lentefeest kunt u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Hasselt besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Hasselt zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons ervaren en attente horecateam de beste hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen lentefeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een lentefeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Hasselt

Zoekt u een klassevolle locatie voor een lentefeest nabij Hasselt? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De prima ligging vlakbij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk lentefeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.