Babyborrel Schoonbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een babyborrel bij Schoonbeek

Zoekt u nabij Schoonbeek een geschikte plaats voor een babyborrel? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke naam opgebouwd in en rondSchoonbeek inzake het vieren van een babyborrel. De knappe localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Schoonbeek en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige babyborrel maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in de prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Fantastisch voor als het mooi buitenweer is of voor als u bij uw babyborrel een toffe tuinreceptie wilt doen. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. Dat alles in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en verse basisingrediënten worden bovendien op nette wijze gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw babyborrel volledig af. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een schitterende buurt in de buurt van Schoonbeek. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd babyborrel van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie in de buurt van Schoonbeek is overigens zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Schoonbeek combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

Voor een geslaagd babyborrel kan u best een zeer goed geëquipeerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de elegante tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Schoonbeek. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw babyborrel nabij Schoonbeek zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen babyborrel beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een babyborrel in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Schoonbeek

Zoekt u een klassevolle locatie voor een babyborrel nabij Schoonbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw babyborrel een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.