Lentefeest Diepenbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een lentefeest in de buurt van Diepenbeek

Zoekt u in de buurt van Diepenbeek een goede zaal voor een lentefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande feestelijkheden zoals bvb. een lentefeest een uitstekende keus. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer goede reputatie verdiend in Diepenbeek en ver daarbuiten als het aankomt op het vieren van een lentefeest. De uitstekende ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Diepenbeek en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de talloze troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige lentefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons smullen van overheerlijke hapjes in de formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de knappe feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het lentefeest eventueel ook probleemloos in de tuin vieren. Daarnaast leveren wij gastronomie van absolute topklasse. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en super verse basisproducten worden daarenboven op klassevolle wijze geserveerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal compleet. Bij ons is uw lentefeest volledig af. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een sublieme omgeving in de buurt van Diepenbeek. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een heuglijk lentefeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Diepenbeek combineert gezellige feestruimtes met een mooie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw lentefeest. U kan er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met uitzicht op de wondermooie tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en heuglijk lentefeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Diepenbeek. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra .Uw lentefeest nabij Diepenbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons ervaren en attente horecateam overheerlijke drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol lentefeest!

Scoor met een lentefeest in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Diepenbeek

Zoekt u in de buurt van Diepenbeek naar een droomlocatie voor een lentefeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging nabij het centrum van Diepenbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.