Jubileum Kuringen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een jubileum nabij Kuringen

Zoekt u een locatie vlakbij Kuringen voor een jubileum? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een heel goede naam verdiend in Kuringen en ver daarbuiten als het aankomt op de organisatie van een jubileum. De mooie ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Kuringen en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige jubileum maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in de prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de knappe feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Zeer interessant voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u bij uw jubileum een toffe tuinreceptie wil houden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. En dat gegoten in diverse formules op maat. De genodigden kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd culinair gamma van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw jubileum op en top af. Daarenboven is ‘t Krekelhof genesteld in een mooie setting nabij Kuringen. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Kuringen, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat wenst u verder nog voor een mooi jubileum? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Kuringen combineert gezellige zalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol jubileum kunt u maar beter een heel degelijk voorziene toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kuringen besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw jubileum aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kuringen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra magie.Uw jubileum nabij Kuringen zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen jubileum beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol jubileum!

Scoor met een jubileum in het gezellige en gerieflijke ‘t Krekelhofnabij Kuringen

Zoekt u in de buurt van Kuringen naar een droomlocatie voor een jubileum? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw jubileum een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ons van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Kuringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een jubileum in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.