Workshop Genk

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een workshop in de omgeving van Genk

Zoekt u een locatie in de omgeving van Genk voor het organiseren van een workshop? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een workshop een zeer goede keuze. In en ver buiten Genk is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago inzake het verwelkomen van een workshop of soortgelijke events. Gelegen naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een workshop een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt uw workshop absoluut ook probleemloos in de tuin vieren. Voorts serveren wij gastronomie van hoge topklasse. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse ingrediënten worden bovendien op nette manier gepresenteerd en geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een mooie setting in de buurt van Genk. U kunt de omliggende prachtsteden zoals Genk, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wenst u verder nog voor een geslaagd workshop? Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genk combineert gezellige feestruimtes met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw workshop. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de fabuleuze tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een workshop in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Genk. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In de sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw workshop nabij Genk nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw workshop nabij Genk zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons bekwame team heerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk workshop beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een workshop in het aangename en gerieflijke ‘t Krekelhofnabij Genk

Zoekt u een klassevolle locatie voor een workshop nabij Genk? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een workshop met alles erop en eraan. Naast een workshop is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. De goede ligging nabij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk workshop in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een workshop in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol workshop te organiseren. Uw workshop zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw workshop. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw workshop naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.