Doopfeest Hasselt

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een doopfeest bij Hasselt

Zoekt u nabij Hasselt een geschikte plaats voor een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei evenementen zoals een doopfeest een zeer goede keus. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede reputatie opgebouwd in Hasselt en omstreken als het aankomt op de organisatie van een doopfeest. Genesteld aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in onze fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt het doopfeest zeker ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht laten plaatsvinden. Voorts serveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld genieten van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw doopfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Hasselt valt er in de ruime buurt veel fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wenst u nog meer voor een mooi doopfeest? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Hasselt combineert knappe feestruimtes met een mooie tuin

Voor een succesvol doopfeest kan u maar beter een zeer goed uitgeruste locatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw doopfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw doopfeest nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw doopfeest nabij Hasselt zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam heerlijke drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een doopfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Hasselt

Zoekt u een klassevolle locatie voor een doopfeest nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.