Trouwfeest Genk

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een trouwfeest in de omgeving van Genk

Zoekt u bij Genk een goede stek voor een trouwfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een heel stevige naam verdiend in en rondGenk betreffende het vieren van een trouwfeest. De mooie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Genk en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige trouwfeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de imposante feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Ideaal voor wanneer het goed buitenweer is of voor indien u bij uw trouwfeest een gezellige buitenreceptie wil houden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van hoge topklasse. De menukaart is bij ons zo groot dat ieder zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op nette manier gepresenteerd en geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Kortom: lekker én stijlvol. Gelokaliseerd nabij Genk is er in de ruime omgeving heel wat interessants te vinden. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk is trouwens vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genk combineert stijlvolle feestzalen met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw trouwfeest. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Genk nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw trouwfeest nabij Genk zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons bekwame team de beste hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen trouwfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een trouwfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Genk

Zoekt u een klassevolle locatie voor een trouwfeest nabij Genk? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging vlakbij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.