Bedrijfsevenement Genk

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Genk

Zoekt u in de buurt van Genk een degelijke plaats voor een bedrijfsevenement? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse evenementen zoals onder andere een bedrijfsevenement een uitstekende keuze. In en ver buiten Genk is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie inzake het houden van een bedrijfsevenement of soortgelijke evenementen. De knappe situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Genk en de gekende kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige bedrijfsevenement maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw bedrijfsevenement dus ook met alles erop en eraan in de buitenlucht vieren. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een fraaie buurt nabij Genk. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een prachtig bedrijfsevenement? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genk is trouwens gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genk combineert knappe zalen met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw bedrijfsevenement. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd bedrijfsevenement, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof bij Genk. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bedrijfsevenement op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw bedrijfsevenement nabij Genk nog dat tikkeltje extra magie.Uw bedrijfsevenement nabij Genk zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw bedrijfsevenement genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een bedrijfsevenement in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Genk

Zoekt u in de buurt van Genk naar een droomlocatie voor een bedrijfsevenement? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een bedrijfsevenement met alles erop en eraan. Naast een bedrijfsevenement is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. De strategische ligging nabij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bedrijfsevenement in het fraaie ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een bedrijfsevenement in een wondermooie prachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol bedrijfsevenement te organiseren. Uw bedrijfsevenement zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bedrijfsevenement. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bedrijfsevenement naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.