Walking dinner Diepenbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een walking dinner in de omgeving van Diepenbeek

Zoekt u nabij Diepenbeek een degelijke plaats voor een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse events zoals bijvoorbeeld een walking dinner een zeer goede keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een heel goede naam verdiend in Diepenbeek en ver daarbuiten als het aankomt op het vieren van een walking dinner. Gesitueerd aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in onze indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de imposante feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Fantastisch voor als het mooi buitenweer is of voor indien u bij uw walking dinner een stijlvolle tuinreceptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze lekkere culinaire creaties. Dat alles in diverse formules op maat. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten worden daarenboven op stijlvolle wijze geserveerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Bovendien is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een schitterende omgeving vlakbij Diepenbeek. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wenst u nog meer voor een prachtig walking dinner? ‘t Krekelhof bij Diepenbeek is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Diepenbeek combineert gezellige zalen met een magische tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw walking dinner. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Diepenbeek besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de sprookjesachtige tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk walking dinner, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Diepenbeek te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze prima onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw walking dinner nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra .Uw walking dinner nabij Diepenbeek zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw walking dinner genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een walking dinner in het stijlvolle en gerieflijke ‘t Krekelhofnabij Diepenbeek

Zoekt u in de omgeving van Diepenbeek naar een droomlocatie voor een walking dinner? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ons van topklasse. De prima ligging nabij het centrum van Diepenbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie adembenemende locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.