Jubileum Alken

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een jubileum in de omgeving van Alken

Op zoek naar een geschikte locatie nabij Alken voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse feestelijkheden zoals bvb. een jubileum een zeer goede keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer stevige reputatie opgebouwd in Alken en ver daarbuiten betreffende het vieren van een jubileum. Genesteld langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de sublieme feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Perfect voor als het goed buitenweer is of voor als u bij uw jubileum een toffe tuinreceptie wilt doen. Voorts serveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatieve en verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw jubileum volledig af. Voorts is ‘t Krekelhof gelegen in een mooie omgeving nabij Alken. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een vlekkeloos jubileum van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Alken combineert knappe feestzalen met een magische tuin

Voor een succesvol jubileum kan u best een zeer degelijk voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. U kan er van op aan dat de feestzalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Alken te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw jubileum nabij Alken nog dat tikkeltje extra cachet.Uw jubileum nabij Alken zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen jubileum beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een jubileum in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Alken

Zoekt u een geschikte locatie voor een jubileum nabij Alken? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een jubileum is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Alken, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een jubileum in een wondermooie adembenemende locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.