Trouwfeest Herk-de-stad

‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een trouwfeest nabij Herk-de-stad

Zoekt u vlakbij Herk-de-stad een degelijke stek voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei events zoals o.a. een trouwfeest een prima optie. In en rond Herk-de-stad is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago wat betreft het organiseren van een trouwfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Genesteld langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in onze prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de fantastische feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Ideaal voor als het mooi buitenweer is of voor als u bij uw trouwfeest een toffe buitenreceptie wil houden. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze overheerlijke gastronomische topcreaties. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Uw gasten kunnen genieten van een divers gastronomisch aanbod van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw trouwfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd bij Herk-de-stad is er in de ruime buurt veel moois te ontdekken. U kan de naburige prachtsteden zoals Herk-de-stad, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een geslaagd trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad is trouwens vlot en snel bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Herk-de-stad combineert stijlvolle zalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol trouwfeest kan u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw trouwfeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Herk-de-stad te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze toverachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw trouwfeest nabij Herk-de-stad zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons bekwame horecateam de beste drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk trouwfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd trouwfeest!

Scoor met een trouwfeest in het klassevolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Herk-de-stad

Zoekt u in de omgeving van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een trouwfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw trouwfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Herk-de-stad maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.