Verjaardagsfeest Bilzen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een verjaardagsfeest in de omgeving van Bilzen

Zoekt u nabij Bilzen een geschikte plek voor een verjaardagsfeest? Dan is ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende mogelijkheid. In en ver buiten Bilzen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago wat betreft het verzorgen van een verjaardagsfeest of soortgelijke events. Gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Zeer geschikt voor als het mooi weer is of voor als u naast uw verjaardagsfeest een gezellige receptie wil houden. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen genieten van een divers culinair gamma van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw verjaardagsfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Bilzen valt er in de buurt heel wat moois te ontdekken. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wenst u nog meer voor een mooi verjaardagsfeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Bilzen combineert gezellige zalen met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw verjaardagsfeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Bilzen besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw verjaardagsfeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk verjaardagsfeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Bilzen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw verjaardagsfeest nabij Bilzen zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw verjaardagsfeest genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol verjaardagsfeest!

Maak indruk met een verjaardagsfeest in het stijlvolle en gerieflijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Bilzen

Zoekt u in de omgeving van Bilzen naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw verjaardagsfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ons van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Bilzen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.