Bruiloft Lummen

‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een bruiloft in de omgeving van Lummen

Zoekt u vlakbij Lummen een goede zaal voor een bruiloft? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede keuze. In en rond Lummen is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake het verwelkomen van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. Gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in onze feeërieke feestzalen en in de elegante tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Geweldig voor als het goed weer is of voor als u naast uw bruiloft een stijlvolle buitenreceptie wil houden. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwaliteitsvolle en verse basisingrediënten worden daarenboven op nette manier gepresenteerd en geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw bruiloft af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Lummen valt er in de buurt veel moois te vinden. Denk bijvoorbeeld aan zeer mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd bruiloft van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lummen is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Lummen combineert stijlvolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw bruiloft. Bij ‘t Krekelhof nabij Lummen besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw bruiloft aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd bruiloft, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lummen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw bruiloft nabij Lummen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw bruiloft nabij Lummen zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw bruiloft genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd bruiloft!

Maak indruk met een bruiloft in het klassevolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Lummen

Zoekt u een klassevolle locatie voor een bruiloft nabij Lummen? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging nabij het centrum van Lummen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie prachtige locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.