Communiefeest Bolderberg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een communiefeest in de omgeving van Bolderberg

Zoekt u vlakbij Bolderberg een geschikte locatie voor een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei gebeurtenissen zoals onder andere een communiefeest een prima optie. In en ver buiten Bolderberg is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake de organisatie van een communiefeest of soortgelijke feestevenementen. De uitstekende situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Bolderberg en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige communiefeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in de prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de knappe feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Ideaal voor als het goed weer is of voor als u bij uw communiefeest een toffe tuinreceptie wil houden. Al dat moois is mogelijk onder het nuttigen van onze lekkere gastronomische creaties. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen proeven van een divers culinair assortiment van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw communiefeest op en top af. Voorts is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een sublieme omgeving nabij Bolderberg. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd communiefeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present ‘t Krekelhof nabij Bolderberg is trouwens vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Bolderberg combineert stijlvolle zalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol communiefeest kan u best een heel degelijk voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze Orangerie met uitzicht op de heerlijke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een communiefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Bolderberg. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw communiefeest nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw communiefeest nabij Bolderberg zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren en attente horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een communiefeest in het klassevolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofbij Bolderberg

Zoekt u in de omgeving van Bolderberg naar een droomlocatie voor een communiefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw communiefeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Bolderberg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.