Trouwfeest Beringen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een trouwfeest nabij Beringen

Op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Beringen voor het organiseren van een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van uiteenlopende feestelijkheden zoals een trouwfeest een prima optie. In en rond Beringen is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago wat betreft het verwelkomen van een trouwfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Gelegen aan de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in de feeërieke feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de knappe feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Geweldig voor als het goed weer is of voor als u naast uw trouwfeest een gezellige buitenreceptie wilt doen. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze fijne culinaire creaties. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse ingrediënten worden bovendien op smaakvolle wijze gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Gesitueerd bij Beringen is er in de ruime buurt zeer veel fraais te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een heuglijk trouwfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Beringen is overigens zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Beringen combineert stijlvolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol trouwfeest kan u best een heel goed uitgeruste locatie met goede zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof vlakbij Beringen besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw trouwfeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en heuglijk trouwfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Beringen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een trouwfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Beringen nog dat tikkeltje extra .Uw trouwfeest nabij Beringen zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren horecateam overheerlijke drankjes en hapjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een trouwfeest in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Beringen

Zoekt u in de buurt van Beringen naar een droomlocatie voor een trouwfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Beringen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.