Huwelijksfeest Opglabbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Opglabbeek

Zoekt u bij Opglabbeek een degelijke locatie voor een huwelijksfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer goede reputatie opgebouwd in en rondOpglabbeek betreffende het vieren van een huwelijksfeest. Gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze indrukwekkende feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de knappe feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Zeer interessant voor wanneer het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw huwelijksfeest een toffe receptie wil doen. Al dat moois is mogelijk onder het proeven van onze fijne culinaire creaties. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen ongebreideld proeven van een divers culinair aanbod van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw huwelijksfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd bij Opglabbeek is er in de ruime omgeving heel wat moois te ontdekken. U kan de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Opglabbeek, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een mooi huwelijksfeest? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is onze locatie vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek combineert stijlvolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol huwelijksfeest kunt u best een zeer degelijk geëquipeerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de sublieme tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Opglabbeek te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In onze sublieme tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksfeest nabij Opglabbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons ervaren en attente horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een huwelijksfeest in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Opglabbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een huwelijksfeest nabij Opglabbeek? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ons van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Opglabbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.