Trouwfeest Heusden-zolder

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een trouwfeest in de omgeving van Heusden-zolder

Zoekt u in de buurt van Heusden-zolder een geschikte stek voor een trouwfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst sterke reputatie verworven in en rondHeusden-zolder inzake het vieren van een trouwfeest. De knappe situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Heusden-zolder en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de talloze troeven die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige trouwfeest maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in de wondermooie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan uw trouwfeest eventueel ook in alle comfort in de buitenlucht laten doorgaan. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en super verse basisproducten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw trouwfeest op en top af. Gelegen bij Heusden-zolder is er in de buurt veel interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een geslaagd trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Heusden-zolder combineert klassevolle feestruimtes met een magische tuin

Voor een geslaagd trouwfeest kan u best een heel degelijk geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof nabij Heusden-zolder besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Heusden-zolder te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een trouwfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw trouwfeest nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw trouwfeest nabij Heusden-zolder zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een trouwfeest in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Heusden-zolder

Zoekt u in de buurt van Heusden-zolder naar een droomlocatie voor een trouwfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging nabij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.