Lentefeest Zutendaal

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een lentefeest in de omgeving van Zutendaal

Zoekt u een locatie in de buurt van Zutendaal voor het organiseren van een lentefeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst goede reputatie opgebouwd in en rondZutendaal als het aankomt op het vieren van een lentefeest. Fraai gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in onze prachtige feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Geweldig voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u naast uw lentefeest een toffe receptie wil doen. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze lekkere culinaire meesterwerkjes. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse basisproducten worden bovendien op stijlvolle manier gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal compleet. Kortom: lekker én stijlvol. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een mooie omgeving in de buurt van Zutendaal. U kan de nabijgelegen steden zoals Zutendaal, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een geweldig lentefeest? Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Zutendaal combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw lentefeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zutendaal besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de orangerie met een mooi zicht op de sprookjesachtige tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Zutendaal te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de netjes onderhouden tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Zutendaal zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons bekwame team de beste hapjes en drankjes. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk lentefeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol lentefeest!

Maak indruk met een lentefeest in het aangename en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Zutendaal

Zoekt u in de omgeving van Zutendaal naar een droomlocatie voor een lentefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw lentefeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Zutendaal, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.