Bruiloft Borgloon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een bruiloft in de buurt van Borgloon

Op zoek naar een geschikte locatie nabij Borgloon voor het organiseren van een bruiloft? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede mogelijkheid. In en ver buiten Borgloon is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie als het gaat over het verwelkomen van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. Genesteld langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een bruiloft een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in de feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hebben naast de fantastische feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Fantastisch voor wanneer het goed weer is of voor als u bij uw bruiloft een stijlvolle receptie wilt houden. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze lekkere gastronomische topcreaties. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen smullen van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Bij ons is uw bruiloft op en top af. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een zeer fraaie omgeving in de omgeving van Borgloon. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk bruiloft van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Borgloon is bovendien gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Borgloon combineert gezellige feestruimtes met een mooie tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw bruiloft. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Borgloon besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd bruiloft, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra cachet.Uw bruiloft nabij Borgloon zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren en attente team heerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk bruiloft beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een bruiloft in het sfeervolle en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Borgloon

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een bruiloft nabij Borgloon? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw bruiloft een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De goede ligging nabij het centrum van Borgloon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie adembenemende locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.