Walking dinner Genenbos

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een walking dinner bij Genenbos

Zoekt u in de buurt van Genenbos een degelijke plek voor een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende events zoals bijvoorbeeld een walking dinner een uitstekende keuze. In en rond Genenbos is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie wat betreft het verwelkomen van een walking dinner of soortgelijke gebeurtenissen. De prima situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Genenbos en de kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de talloze troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle walking dinner maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de prachtige feestzalen en in de elegante tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Geweldig voor wanneer het mooi weer is of voor als u naast uw walking dinner een stijlvolle tuinreceptie wilt houden. Daarbovenop serveren wij gastronomie van absolute topklasse. Dat alles in uiteenlopende feestformules op maat. Uw gasten kunnen genieten van een gevarieerd culinair gamma van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Kortom: lekker én klassevol. Bovendien is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een magnifieke omgeving in de buurt van Genenbos. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Genenbos, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig walking dinner van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present ‘t Krekelhof nabij Genenbos is trouwens vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een grote parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genenbos combineert stijlvolle feestruimtes met een mooie tuin

Voor een succesvol walking dinner kunt u maar beter een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de fabuleuze tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd walking dinner, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In onze elegante tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra cachet.Uw walking dinner nabij Genenbos zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente team lekkere hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd walking dinner!

Imponeer uw genodigden met een walking dinner in het gezellige en goed uitgeruste ‘t Krekelhofbij Genenbos

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een walking dinner nabij Genenbos? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een walking dinner met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Genenbos, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het fraaie ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie prachtige locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.