Doopfeest Wellen

‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een doopfeest bij Wellen

Zoekt u een locatie nabij Wellen voor het houden van een doopfeest? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een goede keuze. In en rond Wellen is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago wat betreft het organiseren van een doopfeest of soortgelijke feestevenementen. De uitstekende situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Wellen en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de talloze troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle doopfeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw doopfeest dus ook in alle comfort en luxe in de tuin laten plaatsvinden. Voorts leveren wij gastronomie van absolute topklasse. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse ingrediënten worden daarenboven op klassevolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw doopfeest op en top af. Gesitueerd nabij Wellen valt er in de buurt heel wat interessants te vinden. U kan de omliggende prachtsteden zoals Wellen, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een geweldig doopfeest? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is onze locatie snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Wellen combineert gezellige zalen met een prachtige tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw doopfeest. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw doopfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk doopfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Wellen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw doopfeest nabij Wellen nog dat tikkeltje extra magie.Uw doopfeest nabij Wellen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons attente horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol doopfeest!

Imponeer uw gasten met een doopfeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Wellen

Zoekt u in de buurt van Wellen naar een droomlocatie voor een doopfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Wellen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.