Huwelijksfeest Genk

‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een huwelijksfeest nabij Genk

Zoekt u een geschikte plek nabij Genk voor het houden van een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende feestelijkheden zoals bijvoorbeeld een huwelijksfeest een zeer goede keuze. In en ver buiten Genk is ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago wat betreft de organisatie van een huwelijksfeest of soortgelijke events. Gelegen langs de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt het huwelijksfeest absoluut ook met alles erop en eraan in de tuin vieren. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. De genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw huwelijksfeest volledig af. Gelokaliseerd nabij Genk valt er in de omgeving zeer veel interessants te ontdekken. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wilt u verder nog voor een geslaagd huwelijksfeest? Onze locatie in de omgeving van Genk is bovendien zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk combineert klassevolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw huwelijksfeest. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de elegante tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genk. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Genk nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksfeest nabij Genk zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw huwelijksfeest genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk huwelijksfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol huwelijksfeest!

Imponeer uw gasten met een huwelijksfeest in het sfeervolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Genk

Zoekt u in de omgeving van Genk naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging nabij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.