Bruiloft Kuringen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een bruiloft in de omgeving van Kuringen

Zoekt u bij Kuringen een degelijke stek voor een bruiloft? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een goede mogelijkheid. In en rond Kuringen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie inzake het verzorgen van een bruiloft of soortgelijke events. Gesitueerd aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een bruiloft een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u bij uw bruiloft een toffe tuinreceptie wilt houden. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze lekkere culinaire creaties. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatieve en verse basisingrediënten worden bovendien op nette wijze gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een magnifieke buurt in de omgeving van Kuringen. U kan de omliggende steden zoals Kuringen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Wat wil u nog meer voor een onvergetelijk bruiloft? Onze locatie bij Kuringen is overigens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kuringen combineert gezellige feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw bruiloft. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw bruiloft heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kuringen te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw bruiloft nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra magie.Uw bruiloft nabij Kuringen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons bekwame team overheerlijke drankjes en hapjes. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol bruiloft!

Scoor met een bruiloft in het klassevolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Kuringen

Zoekt u een klassevolle locatie voor een bruiloft nabij Kuringen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kuringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie prachtige locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.