Personeelsfeest Limburg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een personeelsfeest in de omgeving van Limburg

Op zoek naar een locatie vlakbij Limburg voor het houden van een personeelsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse events zoals onder andere een personeelsfeest een zeer geschikte keuze. In en rond Limburg is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago wat betreft het organiseren van een personeelsfeest of soortgelijke gebeurtenissen. De fraaie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Limburg en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle personeelsfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw personeelsfeest eventueel ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Daarbovenop serveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Bij ons is uw personeelsfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Limburg is er in de buurt heel wat interessants te ontdekken. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig personeelsfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Limburg combineert knappe feestruimtes met een magische tuin

Voor een succesvol personeelsfeest kan u maar beter een heel degelijk uitgeruste locatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de feestzalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de heerlijke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd personeelsfeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Limburg. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een personeelsfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw personeelsfeest nabij Limburg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw personeelsfeest nabij Limburg zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw personeelsfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk personeelsfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een personeelsfeest in het aangename en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Limburg

Zoekt u in de buurt van Limburg naar een droomlocatie voor een personeelsfeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een personeelsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een personeelsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topkwaliteit. De prima ligging vlakbij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk personeelsfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een personeelsfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol personeelsfeest te organiseren. Uw personeelsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw personeelsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw personeelsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.