Lentefeest Kermt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een lentefeest in de buurt van Kermt

Zoekt u vlakbij Kermt een goede plek voor een lentefeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima mogelijkheid. In en ver buiten Kermt is ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie inzake het verwelkomen van een lentefeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De prima localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Kermt en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle lentefeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt uw lentefeest zeker ook probleemloos in de tuin laten plaatsvinden. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. Dat alles gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. De gasten kunnen naar hartenlust proeven van een divers gastronomisch assortiment van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Gesitueerd nabij Kermt valt er in de ruime omgeving heel wat fraais te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Wat wil u verder nog voor een geslaagd lentefeest? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kermt combineert knappe feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een geslaagd lentefeest kan u best een heel goed geëquipeerde locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de fabuleuze tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd lentefeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Kermt te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Kermt nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Kermt zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw lentefeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een lentefeest in het stijlvolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofnabij Kermt

Zoekt u een geschikte locatie voor een lentefeest nabij Kermt? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kermt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.