Communiefeest Kuringen

‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een communiefeest bij Kuringen

Zoekt u vlakbij Kuringen een geschikte locatie voor een communiefeest? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende optie. In en ver buiten Kuringen is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago als het gaat over het organiseren van een communiefeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Genesteld naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een communiefeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw communiefeest absoluut ook met alles erop en eraan in de buitenlucht houden. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw genodigden kunnen naar hartenlust smullen van een divers culinair assortiment van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw communiefeest op en top af. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een magnifieke omgeving bij Kuringen. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai communiefeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kuringen combineert knappe feestruimtes met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw communiefeest. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw communiefeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en heuglijk communiefeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Kuringen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw communiefeest nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw communiefeest nabij Kuringen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren en attente team overheerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk communiefeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een communiefeest in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Kuringen

Zoekt u in de buurt van Kuringen naar een droomlocatie voor een communiefeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Naast een communiefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De prima ligging nabij het centrum van Kuringen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.