Receptie Alken

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een receptie nabij Alken

Zoekt u een geschikte locatie bij Alken voor het organiseren van een receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei evenementen zoals een receptie een zeer geschikte optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst stevige naam verworven in Alken en omstreken als het aankomt op het verzorgen van een receptie. Fraai gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in onze fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het receptie zeker ook met alles erop en eraan in de tuin laten doorgaan. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. De gasten kunnen proeven van een divers gastronomisch aanbod van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelokaliseerd bij Alken is er in de ruime buurt veel fraais te vinden. U kan de vlakbij gesitueerde steden zoals Alken, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een onvergetelijk receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Alken is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Alken combineert stijlvolle zalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol receptie kunt u maar beter een zeer goed geoutilleerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Alken besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk receptie, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Alken. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw receptie nabij Alken nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw receptie nabij Alken zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw receptie genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen receptie beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een receptie in het sfeervolle en comfortabele ‘t Krekelhofin de omgeving van Alken

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een receptie nabij Alken? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw receptie een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. De prima ligging nabij het centrum van Alken maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een receptie in een wondermooie prachtige locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.