Walking dinner Wellen

‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een walking dinner nabij Wellen

Op zoek naar een geschikte locatie nabij Wellen voor het houden van een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse gebeurtenissen zoals een walking dinner een prima keus. In en rond Wellen is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago inzake de organisatie van een walking dinner of soortgelijke feestgebeurtenissen. Fraai gelegen langs de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in de formidabele feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Fantastisch voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u bij uw walking dinner een toffe tuinreceptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk onder het nuttigen van onze lekkere culinaire creaties. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. De gasten kunnen genieten van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelegen bij Wellen is er in de omgeving zeer veel moois te vinden. U kunt de naburige prachtsteden zoals Wellen, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een prachtig walking dinner? Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Wellen combineert gezellige feestruimtes met een prachtige tuin

Voor een succesvol walking dinner kunt u best een zeer goed geëquipeerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner heerlijk vertoeven. Een klassevol en heuglijk walking dinner, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Wellen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De knappe zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Wellen nog dat tikkeltje extra .Uw walking dinner nabij Wellen zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw walking dinner genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk walking dinner beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd walking dinner!

Imponeer uw genodigden met een walking dinner in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Wellen

Zoekt u in de omgeving van Wellen naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw walking dinner een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een walking dinner met alles erop en eraan. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Wellen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie adembenemende locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.