Receptie Herk-de-stad

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een receptie nabij Herk-de-stad

Zoekt u nabij Herk-de-stad een goede locatie voor een receptie? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende mogelijkheid. In en ver buiten Herk-de-stad is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie wat betreft het verwelkomen van een receptie of soortgelijke events. De fraaie localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Herk-de-stad en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige receptie maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in de wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de fantastische feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer interessant voor wanneer het goed weer is of voor als u naast uw receptie een stijlvolle buitenreceptie wil doen. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. Dat alles in diverse feestformules op maat. Uw genodigden kunnen proeven van een divers culinair aanbod van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Bij ons is uw receptie volledig af. Gelokaliseerd nabij Herk-de-stad is er in de ruime buurt heel wat interessants te vinden. U kunt de naburige prachtsteden zoals Herk-de-stad, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een mooi receptie? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad combineert knappe feestzalen met een fraaie tuin

Voor een geslaagd receptie kunt u best een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de sublieme tuin en de oever van het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk receptie, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Herk-de-stad te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw receptie nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra cachet.Uw receptie nabij Herk-de-stad zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw receptie genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd receptie!

Imponeer uw genodigden met een receptie in het stijlvolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Herk-de-stad

Zoekt u in de omgeving van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een receptie? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw receptie een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Herk-de-stad, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een receptie in een wondermooie betoverende locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.