Communiefeest Herk-de-stad

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een communiefeest in de omgeving van Herk-de-stad

Op zoek naar een locatie vlakbij Herk-de-stad voor het organiseren van een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande feestelijkheden zoals onder andere een communiefeest een prima optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede reputatie opgebouwd in Herk-de-stad en omstreken betreffende het verzorgen van een communiefeest. Genesteld naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een communiefeest een fraai en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de elegante tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw communiefeest absoluut ook probleemloos in de tuin houden. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze lekkere gastronomische topcreaties. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse ingrediënten worden bovendien op klassevolle manier gepresenteerd en geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw communiefeest volledig af. Voorts is ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie buurt nabij Herk-de-stad. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Herk-de-stad, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een geslaagd communiefeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad is overigens vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een grote parkeerplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Herk-de-stad combineert klassevolle zalen met een mooie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw communiefeest. U kunt er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw communiefeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en geslaagd communiefeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De knappe zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw communiefeest nabij Herk-de-stad zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam lekkere hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een communiefeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Herk-de-stad

Zoekt u in de buurt van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een communiefeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Naast een communiefeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging vlakbij het centrum van Herk-de-stad maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.