Huwelijksverjaardag Borgloon

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Borgloon

Zoekt u nabij Borgloon een degelijke locatie voor een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima keuze. In en rond Borgloon is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago inzake het verwelkomen van een huwelijksverjaardag of soortgelijke events. De uitstekende localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Borgloon en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar enkele van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle huwelijksverjaardag maken. Feestvierders kunnen bij ons smullen van overheerlijke hapjes in onze fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de imposante feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kan het huwelijksverjaardag absoluut ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht vieren. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze fijne culinaire topcreaties. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld genieten van een gevarieerd culinair aanbod van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Gesitueerd nabij Borgloon is er in de ruime buurt heel wat moois te vinden. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Wat wilt u nog meer voor een geweldig huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof in de buurt van Borgloon is overigens zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Borgloon combineert klassevolle feestzalen met een magische tuin

Voor een succesvol huwelijksverjaardag kan u best een heel goed geoutilleerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksverjaardag aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Borgloon. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksverjaardag nabij Borgloon zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd huwelijksverjaardag!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksverjaardag in het klassevolle en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Borgloon

Zoekt u in de omgeving van Borgloon naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging vlakbij het centrum van Borgloon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie prachtige locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.