Receptie Hasselt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een receptie in de buurt van Hasselt

Zoekt u een geschikte plek vlakbij Hasselt voor het organiseren van een receptie? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede optie. In en ver buiten Hasselt is ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie inzake het houden van een receptie of soortgelijke events. Gesitueerd aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan uw receptie absoluut ook met alles erop en eraan in de buitenlucht houden. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze super lekkere culinaire meesterwerkjes. Dat alles in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen naar hartenlust genieten van een divers culinair gamma van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Gelegen bij Hasselt valt er in de ruime buurt zeer veel interessants te vinden. U kan de naburige prachtsteden zoals Hasselt, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een onvergetelijk receptie? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Hasselt is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt combineert gezellige feestzalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol receptie kan u maar beter een zeer degelijk geoutilleerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de fabuleuze tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Hasselt. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw receptie nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Hasselt zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren team heerlijke drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk receptie beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een receptie in het aangename en gerieflijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Hasselt

Zoekt u in de buurt van Hasselt naar een droomlocatie voor een receptie? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw receptie een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij ons van topklasse. De prima ligging vlakbij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een receptie in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.