Trouwfeest Lutselus

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een trouwfeest nabij Lutselus

Zoekt u een locatie nabij Lutselus voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande feestelijkheden zoals een trouwfeest een zeer geschikte keuze. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst stevige reputatie verworven in Lutselus en ver daarbuiten betreffende het verzorgen van een trouwfeest. Genesteld aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in de feeërieke feestzalen en in de idyllische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kan het trouwfeest absoluut ook in alle comfort in de buitenlucht organiseren. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze lekkere culinaire creaties. De menukeuze is bij ons zo groot dat ieder zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op smaakvolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw trouwfeest volledig af. Gesitueerd nabij Lutselus valt er in de ruime buurt zeer veel interessants te vinden. U kan de naburige steden zoals Lutselus, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een fraai trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als met trein of bus is onze locatie vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Lutselus combineert stijlvolle feestzalen met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw trouwfeest. U kan er van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw trouwfeest nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw trouwfeest nabij Lutselus zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen trouwfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een trouwfeest in het sfeervolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Lutselus

Zoekt u een klassevolle locatie voor een trouwfeest nabij Lutselus? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Lutselus maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.