Bruiloft Schoonbeek

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een bruiloft in de buurt van Schoonbeek

Zoekt u een geschikte plek in de omgeving van Schoonbeek voor een bruiloft? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede naam opgebouwd in en rondSchoonbeek aangaande het verzorgen van een bruiloft. De uitstekende ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Schoonbeek en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle bruiloft maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze indrukwekkende feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Zeer interessant voor als het goed weer is of voor als u bij uw bruiloft een stijlvolle buitenreceptie wilt houden. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. Dat alles gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatieve en uiterst verse ingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is ‘t Krekelhof genesteld in een fantastische setting bij Schoonbeek. U kunt de nabijgelegen steden zoals Schoonbeek, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een geweldig bruiloft? Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek combineert stijlvolle zalen met een magische tuin

Voor een geslaagd bruiloft kunt u maar beter een zeer goed geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw bruiloft aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Schoonbeek. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra .Uw bruiloft nabij Schoonbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons ervaren team overheerlijke hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een bruiloft in het stijlvolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de omgeving van Schoonbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een bruiloft nabij Schoonbeek? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het fraaie ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie adembenemende locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.