Personeelsfeest Hasselt

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een personeelsfeest nabij Hasselt

Zoekt u bij Hasselt een geschikte locatie voor een personeelsfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima keuze. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een enorm stevige naam verdiend in Hasselt en omstreken betreffende het verzorgen van een personeelsfeest. De fraaie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Hasselt en de kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle personeelsfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de knappe feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kunt het personeelsfeest absoluut ook probleemloos in de tuin vieren. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze lekkere gastronomische topcreaties. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen genieten van een divers gastronomisch gamma van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw personeelsfeest af van top tot teen. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een magnifieke buurt in de buurt van Hasselt. U kunt de nabijgelegen steden zoals Hasselt, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai personeelsfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Hasselt is overigens zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Hasselt combineert stijlvolle zalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd personeelsfeest kan u best een zeer goed geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een personeelsfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een personeelsfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze sublieme tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw personeelsfeest nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra cachet.Uw personeelsfeest nabij Hasselt zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw personeelsfeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd personeelsfeest!

Scoor met een personeelsfeest in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Hasselt

Zoekt u in de omgeving van Hasselt naar een droomlocatie voor een personeelsfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw personeelsfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een personeelsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging vlakbij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk personeelsfeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een personeelsfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol personeelsfeest te organiseren. Uw personeelsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw personeelsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw personeelsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.