Doopfeest Genenbos

‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een doopfeest bij Genenbos

Zoekt u een geschikte locatie bij Genenbos voor het organiseren van een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei evenementen zoals onder andere een doopfeest een zeer geschikte keuze. In en ver buiten Genenbos is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago wat betreft het houden van een doopfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Genesteld aan de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in de feeërieke feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de imposante feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Perfect voor als het goed weer is of voor als u bij uw doopfeest een toffe tuinreceptie wil doen. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. Dat alles in diverse formules op maat. Uw genodigden kunnen genieten van een gevarieerd gastronomisch gamma van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een sublieme buurt bij Genenbos. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedroomd doopfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos is overigens gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos combineert stijlvolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw doopfeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genenbos besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw doopfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genenbos te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze prima onderhouden tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw doopfeest nabij Genenbos zal zo nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw doopfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk doopfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een doopfeest in het gezellige en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Genenbos

Op zoek naar een geschikte locatie voor een doopfeest nabij Genenbos? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Genenbos, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.