Huwelijksfeest Kermt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een huwelijksfeest nabij Kermt

Zoekt u een geschikte plek in de omgeving van Kermt voor het organiseren van een huwelijksfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede optie. In en ver buiten Kermt is ‘t Krekelhof een zaal met een sterk imago als het gaat over het houden van een huwelijksfeest of soortgelijke feestevenementen. De uitstekende situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Kermt en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige huwelijksfeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw huwelijksfeest een gezellige receptie wil doen. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze lekkere culinaire creaties. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. De gasten kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd culinair assortiment van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw huwelijksfeest volledig af. Gesitueerd bij Kermt is er in de ruime omgeving veel interessants te vinden. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Kermt, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een mooi huwelijksfeest? Onze locatie nabij Kermt is bovendien zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kermt combineert gezellige feestruimtes met een prachtige tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw huwelijksfeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de elegante tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de netjes onderhouden tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw huwelijksfeest nabij Kermt nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksfeest nabij Kermt zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons attente team lekkere hapjes en drankjes. Zij garanderen dat al uw genodigden een heerlijk huwelijksfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksfeest in het gezellige en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Kermt

Op zoek naar een geschikte locatie voor een huwelijksfeest nabij Kermt? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Kermt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.