Bruiloft Diepenbeek

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een bruiloft in de omgeving van Diepenbeek

Zoekt u vlakbij Diepenbeek een goede locatie voor een bruiloft? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst sterke naam verdiend in Diepenbeek en omstreken inzake het vieren van een bruiloft. Genesteld naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer geschikt voor als het mooi weer is of voor indien u bij uw bruiloft een toffe tuinreceptie wilt houden. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. De menukaart is bij ons zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. De gasten kunnen genieten van een divers culinair gamma van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw bruiloft volledig af. Bovendien is ‘t Krekelhof gelegen in een zeer fraaie setting in de buurt van Diepenbeek. U kunt de nabijgelegen steden zoals Diepenbeek, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wenst u verder nog voor een onvergetelijk bruiloft? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is onze locatie vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Diepenbeek combineert gezellige feestzalen met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw bruiloft. U kunt er van op aan dat de zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfort en klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de sublieme tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de elegante tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra magie.Uw bruiloft nabij Diepenbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons attente team de beste drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen bruiloft beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een bruiloft in het gezellige en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Diepenbeek

Zoekt u in de omgeving van Diepenbeek naar een droomlocatie voor een bruiloft? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Diepenbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie prachtige locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.