Pensioensviering Limburg

‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een pensioensviering in de omgeving van Limburg

Zoekt u nabij Limburg een goede zaal voor een pensioensviering? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel sterke naam opgebouwd in Limburg en omstreken aangaande de organisatie van een pensioensviering. Gelegen naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een pensioensviering een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons genieten van lekkere hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de fantastische feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan uw pensioensviering eventueel ook in alle comfort in de buitenlucht organiseren. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. Dat alles in uiteenlopende feestformules op maat. De genodigden kunnen smullen van een gevarieerd culinair assortiment van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw pensioensviering volledig af. Daarenboven is ‘t Krekelhof gelegen in een fraaie omgeving vlakbij Limburg. U kan de nabijgelegen steden zoals Limburg, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een vlekkeloos pensioensviering van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Limburg combineert stijlvolle zalen met een magische tuin

Voor een geslaagd pensioensviering kan u maar beter een heel goed geoutilleerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw pensioensviering heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk pensioensviering, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw pensioensviering nabij Limburg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw pensioensviering nabij Limburg zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren team heerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen pensioensviering beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol pensioensviering!

Imponeer uw gasten met een pensioensviering in het sfeervolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Limburg

Zoekt u in de omgeving van Limburg naar een droomlocatie voor een pensioensviering? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw pensioensviering een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een pensioensviering met alles erop en eraan. Naast een pensioensviering is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Limburg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk pensioensviering in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een pensioensviering in een wondermooie prachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol pensioensviering te organiseren. Uw pensioensviering zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw pensioensviering. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw pensioensviering naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.