Bruiloft Zutendaal

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een bruiloft bij Zutendaal

Zoekt u bij Zutendaal een geschikte plek voor een bruiloft? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst stevige reputatie verdiend in en rondZutendaal als het aankomt op de organisatie van een bruiloft. De fraaie localisatie aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Zutendaal en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige bruiloft maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kan uw bruiloft dus ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht houden. Daarbovenop serveren wij gastronomie van hoge topklasse. De keuze qua menu is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. De gasten kunnen smullen van een divers gastronomisch aanbod van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Bij ons is uw bruiloft af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Zutendaal is er in de buurt veel fraais te vinden. U kunt de naburige steden zoals Zutendaal, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een onvergetelijk bruiloft? Zowel met de auto als via trein of bus is ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Zutendaal combineert knappe feestruimtes met een magische tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw bruiloft. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Zutendaal besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw bruiloft aangenaam vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk bruiloft, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Zutendaal te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra cachet.Uw bruiloft nabij Zutendaal zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw bruiloft genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen bruiloft beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een bruiloft in het stijlvolle en comfortabele ‘t Krekelhofin de buurt van Zutendaal

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een bruiloft nabij Zutendaal? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Zutendaal, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.