Vergadering Genk

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een vergadering bij Genk

Zoekt u vlakbij Genk een goede plek voor een vergadering? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima keuze. In en rond Genk is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie inzake het verwelkomen van een vergadering of soortgelijke feestgebeurtenissen. Gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een vergadering een fraai en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in onze formidabele feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Zeer interessant voor wanneer het mooi weer is of voor als u bij uw vergadering een stijlvolle buitenreceptie wil doen. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. De genodigden kunnen naar hartenlust proeven van een divers culinair aanbod van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Bovendien is ‘t Krekelhof gelegen in een sublieme setting vlakbij Genk. U kunt de omliggende prachtsteden zoals Genk, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een prachtig vergadering? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genk is trouwens vlot en snel bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkeerplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genk combineert klassevolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw vergadering. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genk besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met uitzicht op de heerlijke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk vergadering, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw vergadering nabij Genk nog dat tikkeltje extra magie.Uw vergadering nabij Genk zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons attente team heerlijke drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk vergadering beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd vergadering!

Imponeer uw gasten met een vergadering in het sfeervolle en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Genk

Op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering nabij Genk? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw vergadering een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een vergadering met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ons van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk vergadering in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een vergadering in een wondermooie betoverende locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol vergadering te organiseren. Uw vergadering zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw vergadering. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw vergadering naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.