Jubileum Heusden-zolder

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een jubileum in de buurt van Heusden-zolder

Zoekt u vlakbij Heusden-zolder een goede zaal voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei gebeurtenissen zoals bvb. een jubileum een prima keuze. In en rond Heusden-zolder is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie wat betreft het verwelkomen van een jubileum of soortgelijke evenementen. Fraai gelegen aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons smullen van lekkere gerechten in de indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Geweldig voor wanneer het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw jubileum een gezellige tuinreceptie wil doen. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. De gasten kunnen ongebreideld genieten van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Bovendien is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een magnifieke setting bij Heusden-zolder. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk jubileum van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Heusden-zolder is overigens vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeerplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder combineert gezellige feestruimtes met een idyllische tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw jubileum. U kunt er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met uitzicht op de heerlijke tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Heusden-zolder. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra .Uw jubileum nabij Heusden-zolder zal zo nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol jubileum!

Imponeer uw genodigden met een jubileum in het aangename en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Heusden-zolder

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een jubileum nabij Heusden-zolder? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw jubileum een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De prima ligging nabij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een jubileum in een wondermooie betoverende locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.