Huwelijksverjaardag Lutselus

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Lutselus

Zoekt u in de buurt van Lutselus een geschikte zaal voor een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer stevige naam verworven in en rondLutselus aangaande het vieren van een huwelijksverjaardag. De uitstekende localisatie aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Lutselus en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar een paar van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de elegante tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan uw huwelijksverjaardag dus ook met alles erop en eraan in de tuin vieren. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatieve en uiterst verse basisproducten worden bovendien op smaakvolle wijze gepresenteerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis totaal compleet. Bij ons is uw huwelijksverjaardag op en top af. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een magnifieke setting vlakbij Lutselus. U kan de omliggende prachtsteden zoals Lutselus, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lutselus is overigens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeerplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lutselus combineert stijlvolle zalen met een prachtige tuin

Voor een geslaagd huwelijksverjaardag kunt u maar beter een heel goed geoutilleerde locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Lutselus besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksverjaardag aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Lutselus te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Lutselus zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd huwelijksverjaardag!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksverjaardag in het aangename en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Lutselus

Zoekt u in de omgeving van Lutselus naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging nabij het centrum van Lutselus maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie betoverende locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.